Tømrer & Snedker Ringsted

Din lokale tømrer & snedker i Ringsted

RFP er din lokale tømrer & snedker i Ringsted. Vi kan hjælpe dig med en lang række af snedker- og tømreropgaver. Vi kan klare alt lige fra større renoveringer til udskiftning af døre og vinduer, der ikke en opgave der er for stor eller for lille for os. 

Vi har i vores man år i branchen udført mange forskellige opgaver, dette kommer dig til gode da vi helt sikkert har lavet en opgave magen til din. Og derfor kan vi sikre dig et godt resultat og den bedste løsning for dig. 

Med mange år i tømrer- og snedkerbranchen, følger der også et stort sæt kompetencer og erfaringer med. Dette gør at vi kan garantere dig en løsning som passer bedst til dine ønsker og behov, og at vi rådgiver dig til at finde frem til hvilken løsning der er den rette for dig. 

Vi hjælper både private og erhvervsdrivende, vi klarer alt fra store byggeprojekter som nybyg, til en mindre renoveringsopgaver som udskiftning af vindue. Der findes ikke den opgave vi ikke kan klare, lige meget hvilken størrelse den har.

Vi har sat os for at du altid skal kunne få fat på en kompetent snedker eller tømrer lige meget hvor du bor henne på Sydsjælland. Vi kører derfor overalt på hele Sydsjælland. Vi hjælper dig med lige meget hvilken tømreropgaver du står med, vi er din lokale Tømrer på Sydsjælland.

Ring til Frederik på 61 46 93 55 eller Robbin på 22 45 65 13, og lad os sammen finde en løsning til dit næste projekt. 
Du kan også sende os en mail på rfp@rfpts.dk eller udfylde kontaktformularen og vi svarer på din forespørgsel allerede inde for 48 timer.

Tømrer- og snedkeropgaver i Ringsted

Hos RFP Tømrer & Snedker har vi udført tømrer- og snedkeropgaver i mange år. Det gør at vi har viden og redskaberne til at kunne renovere din bolig, bygning eller hjælpe dig med et helt andet projekt. 

Vi kan garantere dig et flot resultat hvor det bliver lavet efter dine ønsker og behov, og efter alle gældende regler.

Vi starter alle opgaver ud med at spørge ind til dine ønsker og behov ved opgaven og besvare eventuelle spørgsmål du kunne have.  Vi rådgiver dig igennem hele processen fra at finde frem til hvilken løsning der passer bedst til dig og helt frem til projektet står færdigt. På den måde sikrer vi os at du føler dig tryg igennem hele processen, samtidig med at der ikke opstår nogle fejl på grund af miskommunikation.

Vi sætter en ære i godt kvalitetshåndværk og service derfor ved vi hvad der skal til for, at du får det nemmeste og mest overskuelige  byggeprojekt. 

Hvis du er erhvervsdrivende så kan vi også hjælpe dig med en lang række af opgaver. Vi kan forny og renovere dine erhvervslokaler, kontorer og byggerier. Vi giver dig det bedste resultat, så du har lyst til at fortsætte samarbejdet i fremtiden.

Om du er privat eller erhvervsdrivende, så kan vi garantere at vi aldrig forlader et projekt før du er 110% procent tilfreds.

om os
Etanittag

Nyt Tag

Dit tag er dit hjems første forsvar mod stormvejr og den danske natur. Man må, som husejer i Ringsted, aldrig overse og negligere sit tag, da dets evne til at bevare ens hjem er alt for vigtig.

RFP Tømrer & Snedker er din lokale ekspert i Ringsted, der står klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige tag til din ejendom. Med mange års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen forstår vi, hvor afgørende det er at give dig en løsning, der ikke kun beskytter dit hjem, men også forbedrer dets æstetiske appel.

Vi tilbyder skræddersyede tagløsninger i Ringsted, der tager højde for både funktionalitet og æstetik. Uanset om du har brug for et nyt tag på din bolig, erhvervsejendom eller som led i en større renovering, har vi den ekspertise, der skal til for at levere den bedste løsning.

Vores håndværkere er dedikerede til at sikre, at dit tag er korrekt installeret og tæt, så det kan modstå selv de mest udfordrende vejrforhold i mange år fremover. Beskyt dit hjem i dag ved at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi kan diskutere dine tagbehov og tilbyde dig den bedste løsning.

Nye Døre og Vinduer

Hvis dine døre og vinduer i Ringsted trænger til at blive udskiftet, så er RFP Tømrer & Snedker dit bedste valg. Vi udskifter døre og vinduer med kvalitetsprodukter, som kan forbedre både energieffektiviteten og sikkerheden markant.

Hos RFP Tømrer & Snedker er vi dedikerede til at levere løsninger, der ikke kun ser godt ud, men som også forbedrer dit hjem. Ved at udskifte dine gamle døre og vinduer med nye modeller kan du gøre dit hjem mere energieffektivt og dermed reducere dine energiomkostninger.

Udover besparelser og bedre indeklima kan udskiftning af døre og vinduer også være med til at øge sikkerheden. Hos RFP Tømrer & Snedker gør vi nemlig brug af kvalitetsmaterialer, som forbedrer sikkerheden og giver dig ro i sindet.

Udskiftning af døre og vinduer gør det også muligt at forbedre udseendet af dit hjem. Vi tilbyder et bredt sortiment af designs, så du kan vælge dem, du bedst kan lide.

Kontakt RFP Tømrer & Snedker i dag for at starte din rejse mod et mere energieffektivt, sikkert og æstetisk tiltalende hjem. Vi er her for at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger, og vi står klar til at udføre enhver opgave med omhu og præcision.

Efter renovering
Stor renovering

Lad os hjælpe med dit byggeprojekt

Hos RFP Tømrer & Snedker har vi i mange år arbejdet sammen med mange forskellige faggrupper. Dette har været med til at vi har opbygget en stor viden omkring alle faser og facetter i et byggeprojekt.

Vi har igennem mange år lært at god kommunikation er nøglen til en godt og gnidningsfrit byggeprojekt. Det gør at vi kan sikre dig, at der ikke opstår irriterende ekstraregninger på grund af uventet stilstand i arbejdet eller misinformation.

Vi tilbyder at gå ind som hovedentreprenør på dit byggeprojekt. Her kommer vi til at stå for indhentningen af tilbud fra de nødvendige håndværkere. Vi indsamler de nødvendige opgaver og samler dem i et overskueligt tilbud, som du så får.

Vi påtager os ansvaret for hele projektet og er med til at mindske risikoen for dig som bygherrer, da vi sørger for at alle opgaver vil være prissat og indregnet fra dag et af.

Vi tilbyder også at bistå som koordinator for projektet. Vi det samlede overblik over hele projektet og dets facer og vi står vi for at alle håndværkere bliver varslet i tide og, at de får alle de nødvendige informationer ikke mindst dig.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Skriv til os