Udskiftning af vinduer og døre

Få udskiftet dine døre og vinduer

Skal du have udskiftet dine døre eller vinduer, så er vi din lokale tømrermester i Sydsjælland, vores forretning ligger i Vordingborg men vi løser opgaver over hele Sydsjælland der hvor du er. Hos RFP Tømrer & Snedker er vi specialiser i større renoveringer, nyt tag, nybyggeri, og udskiftning af døre og vinduer. 

Har du en dør der binder, eller vinduer som ikke pynter din bolig længere?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har stor erfaring med udskiftninger af både vinduer og døre i gamle, såvel som helt nye boliger. 

Det kan have mange fordele at få udskiftet sine vinduer eller døre, en af de grunde er eksempelvis at du vil opleve en betydeligt mindre varmeregning i sammenhæng med bedre isolering. En sådan udskiftning kræver en fagmand for kvalitetssikre resultatet. Netop her er RFP Tømrer & Snedker et sikkert valg, vi har sans for detaljen og vi afslutter aldrig en opgave vi ikke kan være stolte af. Vi har sat fokus på godt håndværk og det er faktisk hvad hele vores forretning er bygget op omkring. 

Når vi sætter nye døre eller vinduer i er et af vores fokuspunkter – energioptimering. Vi er opdateret og udannede i hvordan man energioptimerer og derfor vil vi altid tilbyde rådgivning og gode råd undervejs i opgaven. Det betyder at vi under selve udførslen vil være opmærksomme på karme og vægge omkring vinduet/døren og vurderer om det vil gavne med mindre renoveringer eller efterisoleringer for optimere yderligere. Vi påbegynder selvfølgelig aldrig ekstra renoveringer eller isoleringer før at vi har fået din accept og har foretaget en yderligere aftale.

Hvilke vinduer og døre skal du vælge?

Det kan være en jungle at skulle navigere rundt i hvilke kvaliteter de enkelte produkter besidder. Derfor står vi altid klar med rådgivning, så vi får dækket dine behov 100%.

Bor du eksempelvis nær, eller i et tæt bebygget område kan det være en fordel at du får installeret vinduer med støjdæmpende glas. Har du solvendte panoramavinduer kan du få gavn af solafskærmende glas, således undgås det nemlig at rummet overstiger en behagelig temperatur. Det kan også være at du har værdier liggende som kræver ekstra sikring, her kan det være en fordel af få installeret sikringsglas eller døre som kan modstå indbrud.
Måske er designet det vigtigste for dig? Her kan designglas opfylde dine behov, da denne glastype giver større frihed til at justere udseendet.

Kort fortalt har vi gjort forarbejdet og uddannet os grundigt i hvordan vi giver dig det absolut bedste resultat.

boks med vinduer
Efter renovering

Udskiftning af vinduer - professionel snedker

Hvis du har gamle vinduer eller måske termovinduer der ikke isolere ordentligt. Bør du overveje at få dem udskiftet, da der er mange penge at spare på varmeregningen på den lange bane. Med nye vinduer har man derved mulighed for, at øge komforten i hjemmet. 

Vi har stor ekspertise inden for udskiftning af vinduer og kan derved sikre dig, at du for et professionelt resultat i høj kvalitet.

Vi går meget op i at yde den bedste service muligt. Derfor leverer vi altid vores arbejde til den aftalte tid og sætter stor dyd i, at du som kunde ikke oplever nogen gener ved vores arbejde. Derfor vil vi meget gerne tilrettelægge vores arbejde således, at du kan være hjemme eller ikke, alt efter hvad du ønsker.

Hvis du også kunne bruge hjælp til andet tømrer eller snedker arbejde, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan helt sikkert også hjælpe med dette.

Få vinduer der holder mange år

At få installeret nye vinduer lyder måske som en langhåret affære. Hos RFP tømrer og snedker ApS har vi mange års erfaring med udskiftning af vinduer og kan derved skifte alle vinduer i din bolig hurtigt. 

At få skiftet vinduer, kan være en omkostningsrig affære. Derfor er det også vigtigt at det bliver gjort ordentligt og at de kan holde i mange år frem. Derfor bør du kontakte os, hvis du skal have udskiftet vinduer. Med vores ekspertise, kan vi sikre dig et godt resultat – hver gang.

Uanset om det er til privat, erhverv eller boligselskaber står vi klar til at rådgive og hjælpe. Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Tømrer
tagtilbygning

Hvilke slags vinduer skal du vælge?

Valget af hvilke vinduer du skal have installeret handler meget om hvor du bor henne og hvor vinduet skal side. Der er stor forskel på om man bor i nærheden eller i et tætbebygget område, hvor det kan være rart med støjreducerende glas. 

Har man ovenlys vinduer, kan det være man gerne vil have installeret glas der er solafskærmende, således at temperaturen i lokalet ikke bliver for høj. Det kan også være at du har behov for sikringsglas for, at beskytte værdierne i dit hjem.

Men i stedet for at lave forarbejdet selv, kan du med fordel bare kontakte os, vi har kompetencerne til at rådgive og vejlede dig til hvilken løsning du kunne få gavn af.

Fagmænd der leverer flotte resultater

Vi har udført en lang række af forskellige tømreropgaver rundt omkring på Sjælland. Vi lægger stor vægt på veludført og ærligt håndværk. Når vi udskifter vinduer og døre går vi altid ned i detaljen for at sikre at alle aspekter af opgaven bliver løst til perfektion. Kort sagt går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 88 72 34 03 eller mail rfp@rfpts.dk I nogle tilfælde vil opgaven kræve at vi beser den inden, men i det fleste tilfælde vil du modtage et helt gratis og uforpligtende tilbud allerede indenfor 48 timer. Vi er klar til at udskifte dine døre og vinduer, ring i dag og høre mere.

Renovering

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Skriv til os