Udskiftning af vinduer og døre

Få udskiftet dine døre og vinduer

Skal du have udskiftet dine døre eller vinduer, så er vi din lokale tømrermester i Sydsjælland, vores forretning ligger i Vordingborg men vi løser opgaver over hele Sydsjælland der hvor du er. Hos RFP Tømrer & Snedker er vi specialiser i større renoveringer, nyt tag, nybyggeri, og udskiftning af døre og vinduer. 

Har du en dør der binder, eller vinduer som ikke pynter din bolig længere?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har stor erfaring med udskiftninger af både vinduer og døre i gamle, såvel som helt nye boliger. 

Det kan have mange fordele at få udskiftet sine vinduer eller døre, en af de grunde er eksempelvis at du vil opleve en betydeligt mindre varmeregning i sammenhæng med bedre isolering. En sådan udskiftning kræver en fagmand for kvalitetssikre resultatet. Netop her er RFP Tømrer & Snedker et sikkert valg, vi har sans for detaljen og vi afslutter aldrig en opgave vi ikke kan være stolte af. Vi har sat fokus på godt håndværk og det er faktisk hvad hele vores forretning er bygget op omkring. 

Når vi sætter nye døre eller vinduer i er et af vores fokuspunkter – energioptimering. Vi er opdateret og udannede i hvordan man energioptimerer og derfor vil vi altid tilbyde rådgivning og gode råd undervejs i opgaven. Det betyder at vi under selve udførslen vil være opmærksomme på karme og vægge omkring vinduet/døren og vurderer om det vil gavne med mindre renoveringer eller efterisoleringer for optimere yderligere. Vi påbegynder selvfølgelig aldrig ekstra renoveringer eller isoleringer før at vi har fået din accept og har foretaget en yderligere aftale.

Hvilke vinduer og døre skal du vælge?

Det kan være en jungle at skulle navigere rundt i hvilke kvaliteter de enkelte produkter besidder. Derfor står vi altid klar med rådgivning, så vi får dækket dine behov 100%.

Bor du eksempelvis nær, eller i et tæt bebygget område kan det være en fordel at du får installeret vinduer med støjdæmpende glas. Har du solvendte panoramavinduer kan du få gavn af solafskærmende glas, således undgås det nemlig at rummet overstiger en behagelig temperatur. Det kan også være at du har værdier liggende som kræver ekstra sikring, her kan det være en fordel af få installeret sikringsglas eller døre som kan modstå indbrud.
Måske er designet det vigtigste for dig? Her kan designglas opfylde dine behov, da denne glastype giver større frihed til at justere udseendet.

Kort fortalt har vi gjort forarbejdet og uddannet os grundigt i hvordan vi giver dig det absolut bedste resultat.

boks med vinduer
Renovering

Fagmænd der leverer flotte resultater

Vi har udført en lang række af forskellige tømreropgaver rundt omkring på Sjælland. Vi lægger stor vægt på veludført og ærligt håndværk. Når vi udskifter vinduer og døre går vi altid ned i detaljen for at sikre at alle aspekter af opgaven bliver løst til perfektion. Kort sagt går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 45 65 13, eller 61 46 93 55 eller mail rfp@rfpts.dk I nogle tilfælde vil opgaven kræve at vi beser den inden, men i det fleste tilfælde vil du modtage et helt gratis og uforpligtende tilbud allerede indenfor 48 timer. Vi er klar til at udskifte dine døre og vinduer, ring i dag og høre mere.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.