Tømrer & Snedker Vordingborg

Din lokale tømrer & snedker i Vordingborg

RFP er din lokale Tømrer & Snedker i Vordingborg. Vi er klar til at hjælpe dig med dine tømrer- og snedkeropgaver, lige meget hvor store eller små de som end måtte være.

Vi har tilsammen været rigtig mange år i tømrer- og snedkerbranchen, vi har dermed også tilegnet os et stort sæt kompetencer og erfaringer. Dette kommer dig til gode, da vi kan garantere dig en løsning som du ikke bare bliver glad for, men som du også vil have glæde af mange år ud i fremtiden.

Vi hjælper både privat og erhverv med deres byggeprojekter og der findes ikke den opgave vi ikke kan klare, lige meget hvor stor eller lille den er.

Vores kontor og lager ligger lige uden for Vordingborg i Nyråd, hvor du også har mulighed for at komme forbi til et uforpligtende møde.

Det er vigtigt for os at du kan få fat på en kompetent tømrer og snedker lige meget hvor du befinder dig, derfor kører vi også rundt på hele Sydsjælland. Vi hjælper dig med dine snedker- og tømrer opgaver, så står du med et projekt så er vi din Tømrer på Sydsjælland.

Lad RFP Tømrer & Snedker hjælpe dig med dit næste projekt. Ring til enten Frederik på 61 46 93 55 eller Robbin på 22 45 65 13,
send os en mail på rfp@rfpts.dk eller udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage allerede inde for 48 timer.

Tømrer- og snedkeropgaver i Vordingborg

Vi har igennem årene hjulpet en masse kunder og lavet mange forskellige typer af snedker- og tømreropgaver i Vordingborg, dette betyder at vi har set og prøvet lige præcis dit projekt før. Vi kan dermed hjælpe dig med lige den opgave du skulle have.

Hos RFP Tømrer & Snedker er det vigtigt for os at dine ønsker og behov bliver opfyldt i forhold til dit projekt. 

Derfor hører vi dig altid om dette og tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du får lige den løsning du drømmer om, men som også dækker dine behov.

Vi samarbejder tæt med dig, både før arbejdet går i gang og i løbet af hele processen, for at sørge for at du er tilfreds hele vejen fra start af byggeriet til det færdige projekt står klart.

Vi kan hjælpe dig med en lang række af opgaver, både store og små. 

om os
Stor renovering

Lad os hjælpe med dit byggeprojekt

Hos RFP Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring i branchen, både inde for vores eget fag, men også hvad angår samarbejde med andre faggrupper. 

Vi har opbygget en stor viden og erfaring omkring de forskellige faser et byggeprojekt består af.

Koordinering er nøglen til et projekts succes og det er vigtigt for at sikre, at der ikke opstår ubehagelige ekstraregninger på grund af uventet stilstand for håndværkere.

Derfor tilbyder vi dig at gå ind som din hovedentreprenør på jeres byggeprojekt, hvor vi vil stå for indhentningen af tilbud fra de nødvendige entreprenører. Vi indsamler tilbud fra de nødvendige opgaver som projektet kræver og sender dig et samlet tilbud. 

Dette er med til at minimere risikoen for dig som bygherrer, da vi påtager os dette ansvar. Vi sørger for at alle opgaver vil være prissat og indregnet fra dag et af.

Vi sætter en ære i et godt forarbejde, så du ikke står med ekstraregninger og så processen forløber så nemt og gnidningsfrit som muligt for dig.

Samtidig kan vi bistå som koordinator for projektet, så vi står for at de involverede håndværkere bliver varslet i tide og, at de får de nødvendige informationer. Det gør at I kan starte jeres projekt uden at have nogle bekymringer eller får udfordringer i løbet af processen og byggeriet.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.