Vi tilbyder smarte tagløsninger

Drømmer du om at give din bolig, sommerhus eller carport en ansigtsløftning med et nyt tag? Hos RFP Tømrer & Snedker kan vi tilbyde smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Et tag er med til at give bygningen dens udseende og udtryk. Et gammelt tag giver forhøjet risiko for ikke at kunne modstå vind og vejr. Dermed kan du risikere at dit tag ikke holder tæt og dermed også kan gøre skade på resten af bygningen.

Vi samarbejder med en lang række af samarbejdspartnere, dermed kan vi hos RFP Tømrer & Snedker hjælpe dig med en lang række af tagopgaver lige fra anlægning af nyt tag til en vurdering af dit tag.

RFP Tømrer & Snedker er din tømrer på Sydsjælland. Vi hjælper både privat og erhverv, så står du og skal have et nyt tag eller et andet tømrerprojekt, så lad os hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.
Ring til enten Frederik på 61 46 93 55 eller Robbin på 22 45 65 13, send os en mail på rfp@rfpts.dk eller udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage allerede inde for 48 timer.

Hvornår er det nødvendigt at skifte sit tag?

Dit tag bliver udsat for naturens kræfter året rundt, blæst sol, regn, sne og frost er med til at slide på dit tag og det er nogle af forholdene der er med til at påvirke dit tags levetid. Det er dermed svært at sige præcist hvor længe dit tag vil holde inden det skal udskiftes.

Et tæt tag er med til at give hele bygningen en større sundhed og forhindre andre følgeskader. Er dit tag i risiko for at blive utæt eller står du overfor en større ombygning, tilbygning eller renovering, så kan det være en idé at få skiftet dit tag.

Hvilken tagtype skal jeg vælge?

Der findes en lang række af tagtyper og løsninger til nyt tag. Det er vigtigt at taget passer til husets udtryk og konstruktion.  Alle tagtyper vurderes ud fra dit projekt og altid ud fra tagkonstruktionen.

Vi hjælper dig med vores erfaring ekspertise ved at rådgive dig om hvilken type tag der passer til din bygning og tagkonstruktion. Vi finder i samarbejde frem til hvilken tagtype der passer bedst til dig og din bygning.

Vi kan hjælpe dig med en lang forskellig række af tagtyper.
Nogle af de tagtyper vi laver er:

Tag nyt
Nyt tag

Hvor længe holder et tag?

De forskellige tagtyper har forskellig levetid. Du kan nede i oversigten se, hvor mange år de bestemte tagtyper forudses at kunne holde. Vær dog opmærksom på, at der er mange forskellige faktorer der har en indflydelse på, hvor længe den reelle levealder er. 

Vi hjælper dig med at rådgive dig om, hvilken type tag der passer til din bygning og tagkonstruktion. Vi finder i samarbejde frem til hvilken tagtype der passer bedst til dig og din bygning.

 

Tagtype Holdbarhed
Eternittag20-30 år
Ståltag40-50 år
Teglstenstag50-75 år
Betontag40-50 år
Paptag20-30 år

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.