Vi tilbyder smarte tagløsninger

Drømmer du om at give din bolig, sommerhus eller carport en ansigtsløftning med et nyt tag? Hos RFP Tømrer & Snedker kan vi tilbyde smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Et tag er med til at give bygningen dens udseende og udtryk. Et gammelt tag giver forhøjet risiko for ikke at kunne modstå vind og vejr. Dermed kan du risikere at dit tag ikke holder tæt og dermed også kan gøre skade på resten af bygningen.

Vi samarbejder med en lang række af samarbejdspartnere, dermed kan vi hos RFP Tømrer & Snedker hjælpe dig med en lang række af tagopgaver lige fra anlægning af nyt tag til en vurdering af dit tag.

RFP Tømrer & Snedker er din tømrer på Sydsjælland. Vi hjælper både privat og erhverv, så står du og skal have et nyt tag eller et andet tømrerprojekt, så lad os hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.
Ring til os på 88 72 34 03, eller send os en mail på rfp@rfpts.dk eller udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage allerede inde for 48 timer.

Hvornår er det nødvendigt at skifte sit tag?

Dit tag bliver udsat for naturens kræfter året rundt, blæst sol, regn, sne og frost er med til at slide på dit tag og det er nogle af forholdene der er med til at påvirke dit tags levetid. Det er dermed svært at sige præcist hvor længe dit tag vil holde inden det skal udskiftes.

Et tæt tag er med til at give hele bygningen en større sundhed og forhindre andre følgeskader. Er dit tag i risiko for at blive utæt eller står du overfor en større ombygning, tilbygning eller renovering, så kan det være en idé at få skiftet dit tag.

Hvilken tagtype skal jeg vælge?

Der findes en lang række af tagtyper og løsninger til nyt tag. Det er vigtigt at taget passer til husets udtryk og konstruktion.  Alle tagtyper vurderes ud fra dit projekt og altid ud fra tagkonstruktionen.

Vi hjælper dig med vores erfaring ekspertise ved at rådgive dig om hvilken type tag der passer til din bygning og tagkonstruktion. Vi finder i samarbejde med dig frem til hvilken tagtype der passer bedst til dig og din bygning.

Vi kan hjælpe dig med en lang forskellig række af tagtyper.
Nogle af de tagtyper vi laver er:

Tag nyt
Nyt tag

Hvor længe holder et tag?

De forskellige tagtyper har forskellig levetid. Du kan nede i oversigten se, hvor mange år de bestemte tagtyper forudses at kunne holde. Vær dog opmærksom på, at der er mange forskellige faktorer der har en indflydelse på, hvor længe den reelle levealder er. 

Vi hjælper dig med at rådgive dig om, hvilken type tag der passer til din bygning og tagkonstruktion. Vi finder i samarbejde frem til hvilken tagtype der passer bedst til dig og din bygning.

 

Tagtype Holdbarhed
Eternittag20-30 år
Ståltag40-50 år
Teglstenstag50-75 år
Betontag40-50 år
Paptag20-30 år

Hvad koster et nyt tag?

Der er mange forskellige faktorer man skal have for øje. Når man skal finde ud af hvad prisen er på et nyt tag. Derfor kan man ikke bare sige at det koster en fast pris for et nyt tag. Det kommer helt an på hvor stort taget er, hvilket materiale man ønsker at få lavet sit tag i. 

Om taget er 100 kvm eller om det er 200 kvm, har stor indflydelse på prisen. Derudover kommer det meget an på hvilket materiale man benytter, f.eks. er et tagpap tag noget billigere end et teglstenstag. Dog skal man have i mente at hvis man bruger noget dyrere materialer til sit tag, så er holdbarheden også noget længere.

Hvis man skal have et nyt tag til sit skur eller sit hus er prisen også en helt anden, samtidig med at materialerne der bruges, måske ikke nødvendigvis er det samme. 

Et skur kan sagtens nøjes med tagpap og holder fint i mange år. Mens man på ens hus måske hellere vil have et andet tag der holder det længere. Derfor vigtigt at huske på, at prisen for et nyt tag kan variere meget i forhold til hvilke ønsker og krav man har.

Vi har ekspertisen og erfaringen til at rådgive dig til den bedste løsning, kontakt os i dag på telefon 88 72 34 03.

boks med vinduer
Tagkonstruktion

Gennemsigtige og ærlige

Vi går meget op i at være 100% ærlige og gennemsigtige i alt hvad vi laver. Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler og ikke have nogen skjulte gebyrer eller tillæg. Når vi sender dig et tilbud, er det altid den pris der står deri som du skal betale. Vi vil selvfølgelig også altid bekræfte prisen med dig inden vi påbegynder arbejdet.

Udover dette går vi op i at være mindst muligt i vejen eller til gene for dig. Derfor tilpasser vi os altid dine behov og ønsker, så du ikke oplever nogen gener ved vores arbejde. Ønsker du ikke at være hjemme når vi går og bygger, så finder vi helt sikkert også en løsning på dette.

Selvom det sker sjældent, så kan der forekomme uheld eller fejl ved vores arbejde. Skulle dette være tilfældet så må du meget gerne kontakte os, så kommer vi med det samme og retter op på fejlen. Vi ønsker os udelukkende glade og tilfredse kunder.

Kontakt os allerede i dag og lad os bevise overfor dig, hvorfor vi skal være din foretrukne tømrer til dit næste tag.

Få tilbud på nyt tag i dag!

Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen i forhold til om du skal have nyt tag, så står vi klar med professionel rådgivning og kan guide dig med hvad der er bedst i forhold til dit næste tag.

Hvis du står med overvejelserne om et nyt tag og godt kunne tænke dig en pris på nyt tag. Så skal du blot kontakte os på telefon 22 45 65 13, kontaktformular eller mail rfp@rfpts.dk. Vi står klar til at komme med et overslag til dig. Vi er helt sikre på, at vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

om os RFP

Skal vi hjælpe med din opgave?

RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skriv til os