Hovedentreprise til dit projekt

At finde den rette grund, det rette hus og den rette måde at realisere sin drøm på kan være svært. For hvordan sikrer man sig at huset eller grunden bliver præcis til det man drømmer om?

Et større byggeprojekt kræver flere forskellige håndværkere, som kommer på forskellige tidspunkter og gør alt i en bestemt rækkefølge. Det er heller ikke sjældent at disse håndværkere kommer fra forskellige virksomheder.
Der kan derfor være utroligt mange forskellige dele man skal have styr på og koordinere, hvilket kan være en udfordring for menig mand.

For at hjælpe dig tilbyder vi derfor derfor hovedentreprise til dit projekt, så du er i sikre hænder.

Vi varetager os dit projekt og står for alt fra A-Z. Det eneste vi kræver fra dig er et budget og hvad du ønsker af slutresultat. Efter det tager vi over så du ikke behøver bruge flere kræfter på det.

Vi har mange års erfaring som firma med hovedentreprise, både hovedentreprise København og som hovedentreprise i resten af landet.
Vores hovedentreprenør kan i samarbejde med dig aftale hvordan du ønsker slutresultatet skal være og hvad dit budget er. Vi står for planlægning, bestilling af materialer, bestilling af håndværkere og udarbejder en tidsplan osv.

Kort sagt varetager vi alt der kan skabe komplikationer, så du får et så nemt og smertefrit forløb som muligt – Men stadig med et resultat i top kvalitet.

Hvad hjælper hovedentreprise med?

Har du nogen store ønsker om et nybyg eller en større renovation, men mangler overskud eller viden omkring hvordan det gøres, så lad os hjælpe dig!

Vi kan hjælpe dig med et hav af forskellige opgaver:

Vi samarbejder med en lang række af leverandører og håndværkere, og vi kan derfor forestå opførslen af mange forskellige typer bygninger.

Går du med planer om nybyg, f.eks. at opføre et nyt hus, erhvervsejendom eller lignende, så byd RFP Tømrer & Snedker ApS indenfor som sparringspartner og få et rigtig flot resultat.

Vi har et stort netværk af dygtige håndværker både internt i virksomheden, men også blandt andre virksomheder. 

Vores hovedentreprenør vil derfor hurtigt kunne sammensætte et team af håndværkere der er specialister i lige præcis det projekt du ønsker realiseret.

Tømrer
Nybyggeri trappe

Lad et erfarent firma stå for din hovedentreprise

Vi er et erfarent firma der har mange års erfaring med hovedentreprise og kan derfor give dig det resultat du drømmer om. Vi har gennem vores mange år i branchen kunne hverve os de nødvendige kompetencer til at kunne tilbyde hovedentreprise i sær klasse.

For at kunne være et firma med kompetencer i hovedentreprise kræver det rutine, et godt netværk og at kunne planlægge og have et komplet overblik over de nødvendige materialer.

Vi har hos os meget fokus på kvalitet og vores medarbejdere kommer af samme årsag løbende på efteruddannelseskurser, så du er sikret du får en hovedentreprenør der er opdateret på de nyeste arbejdsteknikker, udstyr og metoder.

Du kan derfor trygt vælge os da dette er et fag og en branche vi har arbejdet i, i mange år og har en masse gode erfaringer at trække på, så vi er rustet til din opgave.

Ring i dag og få hjælp til dit projekt.

Ærlighed og Gennemsigtighed

Vi er et ærligt firma der i mange år har levet af glade kunder. Vi forventer endda at gøre det de næste mange år endnu. Det kan man i vores optik kun ved at være ærlig og gennemsigtig i sine priser og tilbud.

Vi uddyber derfor gerne hvordan vi sammensætter vores priser og hvad du præcis får for dine penge. Skjulte gebyrer og tillæg er heller ikke noget du vil støde på ved at lade os stå for din hovedentreprise.
Prisen der står i dit tilbud er den samme som du betaler når vi er færdige med arbejdet. Du vil også altid få bekræftet prisen inden arbejdet starter.

Ved at vælge os er både du og hele byggeprojektet i trygge hænder. Vi har alle de nødvendige forsikringer så du er sikret, at uanset hvad så skal du nok få det resultat du har betalt for og drømmer om.

Har vi eller en af de håndværkere vi samarbejder med, lavet en fejl. Så er det forsikret og det er noget vi tager os af. Forsikringssager kan dog trække lidt ud, og vores fokus er derfor selv at rette fejlene hurtigst muligt – uden ekstra beregning selvfølgelig.

Vi må dog indrømme at vi som hovedentreprise firma har meget lidt erfaring med forsikringssager, da vi mere fokuserer på bare at have dygtige håndværker der er specialister inden for hvert sit felt.

Stor renovering
om os

Anmeldelser

Vi har her på siden et udsnit af vores mange anmeldelser fra tidligere kunder stående. Dette er noget vi har for at vise hvordan vi som firma håndterer dit projekt i hovedentreprise rollen. Det er anmeldelser vi ikke har mulighed for hverken at ændre, påvirke eller fjerne. De er her derfor udelukkende for at give dig et objektivt billede af hvordan vi behandler vores kunder.

 

Kontakt

Så hvis du ønsker et firma med ekspertise i hovedentreprise og et godt, solidt og kompetent netværk til dit byggeprojekt – Ja så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi sidder både klar til at rådgive og vejlede dig om dit behov og drøm. Også hvis du bare helt uformelt har nogen spørgsmål du ønsker svar på hjælper vi dig gerne. Måske har du lidt flere muligheder end du lige tror.

Du kan kontakte os gennem nedenstående kontaktformular hvor vi efter at have modtaget din forespørgsel vil kontakte dig for at høre nærmere og se om vi kan opfylde din drøm.

Det er også en mulighed at sende os en mail på
rfp@rfpts.dk eller ringe til os på vores telefon nr. 88 72 34 03.

Vi glæder os til at høre fra dig!

RFP Hovedentreprise – Vi klarer besværet for dig

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Skriv til os