Tømrer & Snedker Nykøbing falster

Din lokale tømrer & snedker i Nykøbing Falster

RFP er din lokale Tømrer & Snedker i Nykøbing Falster. Hos RFP har vi igennem vores mange år lavet alle former for tømrer- og snedkeropgaver, store som små  Dette gør at vi kan garantere dig at lige meget hvilken type opgave du har, så har vi lavet det før og kan give dig den bedste løsning. 

Vi har været i tømrer- og snedkerbranchen i mange år, det medfører at vi også erfaringen til at kunne rådgive dig til den bedste løsning, som også holder mange år ud i fremtiden. 

Vi hjælper både private og erhvervsdrivende, om du står overfor et større byggeprojekt eller en mindre tilbygning, så kan vi hjælpe dig. Vi klarer alle former for tømreropgaver, uanset hvilken størrelse den har.

Vores mål er at du altid kan få hjælp af en professionel snedker og tømrer lige meget hvor du bor henne på Sydsjælland. Vi kører derfor på hele Sydsjælland. Vi kan klare alle slags tømrer- og snedkerprojekter du har, vi er din lokale Tømrer på Sydsjælland.

Ring til Frederik på 61 46 93 55 eller Robbin på 22 45 65 13, og lad os sammen finde en løsning til dit næste projekt. 
Du kan også sende os en mail på rfp@rfpts.dk eller udfylde kontaktformularen og vi svarer på din forespørgsel allerede inde for 48 timer.

Tømrer- og snedkeropgaver i Nykøbing Falster

Hos RFP Tømrer & Snedker vi mange års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde. Dermed ved vi også hvad der skal til for, at kunne renovere din bolig eller bygning, så den ser ud som ny igen. Vi ved det ikke er en lille opgave derfor sikrer vi også, at du bliver helt tilfreds og vi går ikke før du er 110% tilfreds med resultat. 

Vi sørger for at hvor der før var et nedslidt tag, eller facade, står der et nyt et når vi er færdige. Alt bliver lavet efter dine ønsker og behov og efter alle gældende regler.

For at sikre at alle dine ønsker og behov bliver mødt, så starter vi alle projekter ud med samtale med dig for at besvare alle de spørgsmål du kunne have og høre omkring dine ønsker og behov ved arbejdet. Vi hjælper dig med vores professionelle rådgivning, så vi på den måde finder frem til den rette løsning for dig. 

Vi sætter en ære i godt kvalitetshåndværk og derfor ved vi hvordan vi sørger for, at du får det nemmeste og mest overskuelige  byggeprojekt. 

Er du erhvervsdrivende så har  også en lang række af opgaver vi kan hjælpe dig med. Vi kan alt fra at og renovere dine kontorer til at opfører helt nye erhvervslokaler. 

Om du er privat eller erhvervsdrivende, så kan vi garantere at alle dine ønsker og behov bliver mødt, og at vi ikke går før du er helt tilfreds med resultatet.

om os
Stor renovering

Lad os hjælpe med dit byggeprojekt

Hos RFP Tømrer & Snedker har vi i igennem årene arbejdet sammen med mange forskellige kompetente håndværkere af alle slags. Dette har gjort at vi i dag har en stor viden omkring alle faser og facetter i et byggeprojekt.

Vi ved af erfaring, at koordinering og god kommunikation er nøglen til et godt og sikkert resultat for dig. Det er med til at sikre dig, at der ikke kommer nogle ekstraregninger på grund af uventet stilstand eller misinformation.

For at gøre dit byggeprojekt så nemt for dig som muligt, så tilbyder vi at gå ind som hovedentreprenør på projektet. Vi kommer til at stå for indhentningen af tilbud fra håndværkere, vi indsamler de opgaver der skal til for at dit byggeprojekt bliver så godt som overhovedet muligt og samler dem i et overskueligt tilbud til dig. 

Dette er med til at minimere risikoen for dig som bygherrer, da vi påtager os dette ansvar. Vi sørger for at alle opgaver vil være prissat og indregnet fra dag et af.

Vi tilbyder samtidig også at være din koordinator på projektet. Vi holder overblikket over opgaverne og står for at give alle håndværkerne de informationer de skal bruge. Det gør det nemmere for dig, at vi tager den bekymring og du kan tilmed også få startet dit bryggeprojekt helt uden bekymringer.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.