Tømrer & Snedker Køge

Din lokale tømrer & snedker i Køge

Mangler du en kompetent Tømrer & Snedker i Køge? Så lad RFP Tømrer & Snedker hjælpe dig med dine tømrer- og snedkeropgaver. Vi klarer alle former for tømreropgaver og snedkeropgaver lige meget hvor store eller små de er.

Vi har været i tømrer- og snedkerbranchen i mange år, vi ved derfor hvordan vi giver dig den bedste løsning. Vi kan garantere dig en løsning som du ikke bare bliver glad for, men holdbar løsning som du vil kunne nyde mange år ud i fremtiden.

Vi har igennem årene hjulpet mange forskellige kunder og typer af opgaver, så om du er privat eller erhvervsdrivende, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Vores kontor og lager ligger lige uden for Vordingborg i Nyråd, hvor du også har mulighed for at komme forbi til et uforpligtende møde.

Det er vigtigt for os at du kan få fat på en kompetent tømrer og snedker lige meget hvor du befinder dig, derfor kører vi også rundt på hele Sydsjælland. Vi hjælper dig med dine snedker- og tømrer opgaver, så står du med et projekt så er vi din Tømrer på Sydsjælland.

Lad RFP Tømrer & Snedker hjælpe dig med dit næste projekt. Ring til enten Frederik på 61 46 93 55 eller Robbin på 22 45 65 13,
send os en mail på rfp@rfpts.dk eller udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage allerede inde for 48 timer.

Tømrer- og snedkeropgaver i Køge

Vi kan hjælpe dig med mange forskellige typer af snedker- og tømreropgaver i Køge, du kan få løst opgaver for opgaver indenfor større renoveringer, nybyg, nyt tag, udskiftning af døre og vinduer og meget mere.

Vi kan garantere at vi har før har løst en opgave magen til din. Vi ved dermed også hvordan vi løser din opgave på den mest optimale måde og med det bedste resultat.

Hos RFP Tømrer & Snedker er det vigtigt for os at dine ønsker og behov bliver opfyldt i forhold til dit projekt.

Derfor spørger altid ind til dine behov, og sikrer os, at det er den rigtige løsning, vi vælger til dig, før vi går ind i en opgave.

Vi er i løbende dialog med dig, både før arbejdet går i gang og i løbet af hele byggeprocessen, så kan vi være sikker på at du er 110% tilfreds hele vejen igennem.

om os
Tømrer og Snedker
Snedker

Erfaring og Ekspertise

RFP Tømrer og Snedker ApS er en veletableret virksomhed med mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen. Vi er stolte af vores ekspertise og vi er dedikeret til altid at levere professionelle løsninger af høj kvalitet til vores kunder i Køge og omegn.

Vores tømrere og snedkere er alle veluddannede og har omfattende erfaring inden for deres fagområde. Vi har udført utallige projekter inden for tømrer- og snedkerarbejde, herunder renoveringer, nybyggeri, udskiftning af døre og vinduer samt opførelse af nye carporte. Uanset om det drejer sig om mindre opgaver eller større ombygnings projekter, er vi altid klar til at imødekomme vores kunders behov og lave skræddersyede løsninger, der passer perfekt til deres ønsker.

Hos RFP er du garanteret at få Tømrere og Snedkere, der lægger stor vægt på de små detaljer og altid levere resultater af høj kvalitet. Vi har nemlig et øje for detaljer, og vi følger altid regler og standarder inden for branchen, så du er sikret et holdbart og professionelt resultat.

Har du et projekt du skal bruge hjælp til? Så kontakt os endelig i dag og få et uforpligtende tilbud.

Håndværksmæssig kvalitet

Hos RFP Tømrer og Snedker ApS går vi aldrig på kompromis med håndværksmæssig kvalitet. Vi har et stærkt fokus på at levere resultater rundt på Sjælland, der både er holdbarre og professionelle. Vores tømrere og snedkere har en passion for deres arbejde og sikrer, at hver eneste detalje er perfekt.

Læs mere nedenfor om de ydelser hvor vores håndværksmæssig kvalitet altid skinner igennem.

Renovering:

Vores kvalitets håndværk gør sig især gældende når det kommer til renoveringer.

Vi er eksperter i at bevare og forbedre eksisterende bygninger og rum, samtidig med at vi sikre et æstetisk og tiltalende resultat. Hos RFP får du tømrer og snedker der har knowhow og egenskaberne til at håndtere adskillige renoveringsprojekter, fra opgradering af køkken, murerarbejde til renovering af tilbygninger og at skabe et nyt og moderene hjem.

Hvis du vælger os til dit renoveringsprojekt får du en virksomhed der arbejder tæt sammen med dig, så du er sikret en løsning, der lever op til dine forventninger.

Tag nyt
Renovering

Udskiftning af døre og vinduer:

Hvis dine døre eller vinduer trænger til udskiftning, er RFP Tømrer og Snedker dit bedste valg.

Vores håndværkere vil fjerne de gamle døre og vinduer og installere de nye med stor omhu og præcision. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet, der er holdbare og energieffektive, så du kan nyde bedre isolering og lavere energiomkostninger.

Hos RFP kan vi udskifte døre og vinduer som ikke kun forbedre udseendet af dit hjem, men som også øger sikkerheden og forbedre indeklimaet.

Renovering Nyt tag: 

Et nyt tag kan være en stor investering, men det kan også være en nødvendighed for at sikre, at dit hjem er beskyttet mod vejret.

Vi vil omhyggeligt inspicere dit eksisterende tag og rådgive dig om de bedste muligheder for dit hjem. Derefter hjælper vi med at vælge de rigtige materialer til dit tag, uanset om det er tegl, skifer, metal eller noget andet.

Vores dygtige håndværkere vil så til sidst sørge for, at taget er korrekt installeret og tæt, så det kan modstå vind, regn og sne i mange år fremover.

Stor renovering

Lad os hjælpe med dit byggeprojekt

Hos RFP Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring i branchen, både inde for vores eget fag, men også hvad angår samarbejde med andre faggrupper. 

Vi ved at god koordinering er nøglen til et projekts succes og at der ikke opstår fejl og miskommunikation undervejs og det er vigtigt for at sikre, at der ikke opstår ubehagelige ekstraregninger på grund af uventet stilstand for håndværkere.

Derfor tilbyder vi dig at gå ind som hovedentreprenør på dit byggeprojekt, hvor vi stå for indhentningen af tilbud fra de nødvendige entreprenører. Vi indsamler tilbud og sender dig et samlet tilbud. 

Dette er med til at minimere risikoen for dig som bygherrer, da vi påtager os dette ansvar. Vi sørger for at alle opgaver vil være prissat og indregnet fra dag et af.

Vi sætter en ære i et godt forarbejde, så du ikke står med ekstraregninger og så processen forløber så nemt og gnidningsfrit som muligt for dig.

Vi kan også bistå som koordinator for projektet, så sørger vi for de involverede håndværkere bliver informeret. Dermed kan du starte dit byggeprojekt uden nogle bekymringer og vi varetager alle udfordringer der kunne opstå i løbet af byggeriet.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Skriv til os