Tømrer & Snedker Køge

Din lokale tømrer & snedker i Køge

Mangler du en kompetent Tømrer & Snedker i Køge? Så lad RFP Tømrer & Snedker hjælpe dig med dine tømrer- og snedkeropgaver. Vi klarer alle former for tømreropgaver og snedkeropgaver lige meget hvor store eller små de er.

Vi har været i tømrer- og snedkerbranchen i mange år, vi ved derfor hvordan vi giver dig den bedste løsning. Vi kan garantere dig en løsning som du ikke bare bliver glad for, men holdbar løsning som du vil kunne nyde mange år ud i fremtiden.

Vi har igennem årene hjulpet mange forskellige kunder og typer af opgaver, så om du er privat eller erhvervsdrivende, så er vi klar til at hjælpe dig. 

Vores kontor og lager ligger lige uden for Vordingborg i Nyråd, hvor du også har mulighed for at komme forbi til et uforpligtende møde.

Det er vigtigt for os at du kan få fat på en kompetent tømrer og snedker lige meget hvor du befinder dig, derfor kører vi også rundt på hele Sydsjælland. Vi hjælper dig med dine snedker- og tømrer opgaver, så står du med et projekt så er vi din Tømrer på Sydsjælland.

Lad RFP Tømrer & Snedker hjælpe dig med dit næste projekt. Ring til enten Frederik på 61 46 93 55 eller Robbin på 22 45 65 13,
send os en mail på rfp@rfpts.dk eller udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage allerede inde for 48 timer.

Tømrer- og snedkeropgaver i Køge

Vi kan hjælpe dig med mange forskellige typer af snedker- og tømreropgaver i Køge, du kan få løst opgaver for opgaver indenfor større renoveringer, nybyg, nyt tag, udskiftning af døre og vinduer og meget mere.

Vi kan garantere at vi har før har løst en opgave magen til din. Vi ved dermed også hvordan vi løser din opgave på den mest optimale måde og med det bedste resultat.

Hos RFP Tømrer & Snedker er det vigtigt for os at dine ønsker og behov bliver opfyldt i forhold til dit projekt.

Derfor spørger altid ind til dine behov, og sikrer os, at det er den rigtige løsning, vi vælger til dig, før vi går ind i en opgave.

Vi er i løbende dialog med dig, både før arbejdet går i gang og i løbet af hele byggeprocessen, så kan vi være sikker på at du er 110% tilfreds hele vejen igennem.

om os
Stor renovering

Lad os hjælpe med dit byggeprojekt

Hos RFP Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring i branchen, både inde for vores eget fag, men også hvad angår samarbejde med andre faggrupper. 

Vi ved at god koordinering er nøglen til et projekts succes og at der ikke opstår fejl og miskommunikation undervejs og det er vigtigt for at sikre, at der ikke opstår ubehagelige ekstraregninger på grund af uventet stilstand for håndværkere.

Derfor tilbyder vi dig at gå ind som hovedentreprenør på dit byggeprojekt, hvor vi stå for indhentningen af tilbud fra de nødvendige entreprenører. Vi indsamler tilbud og sender dig et samlet tilbud. 

Dette er med til at minimere risikoen for dig som bygherrer, da vi påtager os dette ansvar. Vi sørger for at alle opgaver vil være prissat og indregnet fra dag et af.

Vi sætter en ære i et godt forarbejde, så du ikke står med ekstraregninger og så processen forløber så nemt og gnidningsfrit som muligt for dig.

Vi kan også bistå som koordinator for projektet, så sørger vi for de involverede håndværkere bliver informeret. Dermed kan du starte dit byggeprojekt uden nogle bekymringer og vi varetager alle udfordringer der kunne opstå i løbet af byggeriet.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.