Større renovering

Renovering af facade, hus & ejendom

RFP Tømrer & Snedker ApS tilbyder større renovering, med blandt andet en gennemgribende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Ved større renoveringer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. RFP Tømrer & Snedker ApS hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Skal du bruge en tømrer på Sydsjælland til en renovering af facade, hus og ejendom? Så står RFP Tømrer & Snedker altid klar til at hjælpe med dit renoveringsprojekt. Vi hjælper både privat og erhverv med deres renoverings opgaver.

Vi er altid klar på telefonen, ring til enten Robbin på 22 45 65 13 eller Frederik på 61 46 93 55. Du kan også skrive til vores mail på rfp@rfpts.dk eller udfylde vores kontaktformular med en lille beskrivelse af din opgave. Vi svarer hurtigt og stræber efter at svare tilbage allerede indenfor 48 timer.

Hvad er dine muligheder?

Der kan være utallige grunde til du ønsker en renovering. Måske er din facade til huset ved at være gammelt og nedslidt, eller måske kunne du bare godt tænke dig et nyt look til dit køkken og badeværelse? Uanset grunden til du ønsker en renovering, så er RFP Tømrer & Snedker det firma du står og mangler.

Når vi hos RFP Tømrer & Snedker udfører renovering af køkkener så hjælper vi både med nedrivning af det gamle køkken og opsætningen af det nye.

Og skal du havde lavet en renovering af badeværelse, så tilbyder vi på samme måde en nedrivning af badeværelset, inklusiv fjernelse af dine gamle klinker og fliser.

Vi har igennem de mange år i branchen, erhvervet os en bred portefølje af dygtige og erfarne samarbejdspartnere, som vi stoler på. Vi styrer samtidigt alt kommunikationen mellem de andre faggrupper og fagmænd. Du kan trygt forvente et veludført job når du vælger RFP Tømrer & Snedker til dit renoveringsprojekt.

Renovering
Stor renovering

Hvad koster en renovering?

Vores pris for en renovering afhænger på størrelsen af dit renoveringsprojekt. Hvis du eksempelvis skal lave en mindre renovering af badeværelse eller køkken, vil prisen naturligvis være lavere, end hvis du skal lave en mere omstændig renovering af hus, facade og ejendom.

Skulle du være interesseret i en renovering, så starter vi altid projektet med en indledende dialog, så vi i tæt samarbejde kan imødekomme dine ønsker og behov.

Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular, med en lille beskrivelse af din opgave eller tage kontakt til os over på 22 45 65 13 eller på 61 46 93 55, så udarbejder vi en gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.