Større renovering

Renovering af facade, hus & ejendom

RFP Tømrer & Snedker ApS tilbyder større renovering, med blandt andet en gennemgribende renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din el-regning og udnytte husets kvadratmeter bedre.

Ved større renoveringer kræves en byggetilladelse samt dokumentation for, om arbejdet er udført korrekt. RFP Tømrer & Snedker ApS hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes med byggetilladelsen.

Skal du bruge en tømrer på Sydsjælland til en renovering af facade, hus og ejendom? Så står RFP Tømrer & Snedker altid klar til at hjælpe med dit renoveringsprojekt. Vi hjælper både privat og erhverv med deres renoverings opgaver.

Vi er altid klar på telefonen, ring til 88 72 34 03. Du kan også skrive til vores mail på rfp@rfpts.dk eller udfylde vores kontaktformular med en lille beskrivelse af din opgave. Vi svarer hurtigt og stræber efter at svare tilbage allerede indenfor 48 timer.

Renovering

Et tæt samarbejde med RFP Tømrer og Snedker

Når du indgår et samarbejde med os, er det først og fremmest dine behov og ønsker der prioriteres. Vi er blot en hjælpende hånd, der er med til at realisere dine drømme. 

Vi er altid klar på at stå for dit projekt, men udover at være din lokale håndværker, står vi selvfølgelig også til rådighed som inspirationskilde. Vi har nemlig kompetencerne og viden til at vejlede og rådgive dig frem imod det mest optimale resultat, der passer specifikt til dine ønsker og behov.

Vi vægter ærlighed og direkte kommunikation, når vi samarbejder med vores kunder. Det vil sige, at når vi har givet et tilbud på din Renovering, overholder vi vores aftale, og der vil derfor stå de samme tal på dit tilbud og den endelige faktura. Det er muligt, da vi laver et grundigt forarbejde til din opgave.

For at undgå at der opstår tvivl om hvad arbejdet indebærer og hvad det kræver, er vi meget direkte i vores kommunikation. Du vil derfor ikke stå med en uro og usikkerhed når du vælger RFP Tømrer og Snedker til at varetage dit renovationsprojekt. Du vil derimod føle dig sikker og tryg velvidende om, at vi har skabt en ordentlig struktur til projektet, der giver en så gnidningsfri oplevelse som muligt.

Renovering i topkvalitet

Vores overordnet målsætning er at gøre dig som kunde tilfreds, ved at leverer et holdbart og stilfuldt resultat til din renovering, ligegyldigt hvor stor eller lille projektet nu må være. Vi har et godt kendskab til branchen og ved hvilke elementer der skal fokuseres på, afhængig af ønsker og behov. 

Med vores gode overordnet overblik kan vi sammensætte fantastiske løsninger ud fra elementerne som design, pris og funktionalitet. Du kan derfor trygt vælge os til at ordne din renovering af badeværelse, køkken eller en total renovering af dit hus. Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os på mobil, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Står du med et andet tømrebehov eller er du på udkig efter lidt inspiration til, hvad du ellers kan få lavet. Så kan du eventuelt hoppe ind og læse mere om nogle af de andre services vi tilbyder.

– Nyt tag

– Udskiftning af døre og vinduer

– Hovedentreprise

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. 

Kontakt os på mobil ved at ringe til enten Robbin på 22 45 65 13 eller Frederik på 61 46 93 55. Du kan også skrive til os på mail rfp@rfpts.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Nyttag
haverenovering

Hvad er dine muligheder?

Der kan være utallige grunde til du ønsker en renovering. Måske er din facade til huset ved at være gammelt og nedslidt, eller måske kunne du bare godt tænke dig et nyt look til dit køkken og badeværelse? Uanset grunden til du ønsker en renovering, så er RFP Tømrer & Snedker det firma du står og mangler.

Når vi hos RFP Tømrer & Snedker udfører renovering af køkkener så hjælper vi både med nedrivning af det gamle køkken og opsætningen af det nye.

Og skal du havde lavet en renovering af badeværelse, så tilbyder vi på samme måde en nedrivning af badeværelset, inklusiv fjernelse af dine gamle klinker og fliser.

Vi har igennem de mange år i branchen, erhvervet os en bred portefølje af dygtige og erfarne samarbejdspartnere, som vi stoler på. Det vil sige, at uanset om du f.eks. har behov få malet efter renoveringen, eller noget helt andet der kræver en håndværker udefra, så kan vi sagtens stå for koordineringen af hele projektet. 

Vi styrer samtidigt alt kommunikationen mellem de andre faggrupper og fagmænd. Du behøver derfor ikke selv at bruge tid på at få tingene til at hænge sammen. Du kan trygt forvente et veludført job når du vælger RFP Tømrer & Snedker til dit renoveringsprojekt.

Hvad koster en renovering?

Vores pris for en renovering afhænger på størrelsen af dit renoveringsprojekt. Hvis du eksempelvis skal lave en mindre renovering af badeværelse eller køkken, vil prisen naturligvis være lavere, end hvis du skal lave en mere omstændig renovering af hus, facade og ejendom.

Skulle du være interesseret i en renovering, så starter vi altid projektet med en indledende dialog, så vi i tæt samarbejde kan imødekomme dine ønsker og behov.

Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular, med en lille beskrivelse af din opgave eller tage kontakt til os over på 88 72 34 03, så udarbejder vi en gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Stor renovering

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Skriv til os