Tømrer & Snedker Næstved

Din lokale tømrer & snedker i Næstved

RFP er din lokale Tømrer & Snedker i Næstved. Hos RFP findes der ikke en opgave der er for stor eller for lille. VI har igennem årene hjulpet mange kunder med mange forskellige opgaver, vi kan dermed garantere dig at vi har lavet en opgave lige magen til din. Derfor kan vi sikre dig et godt resultat og den bedste løsning for dig. 

Da vi tilsammen har været rigtig mange år i tømrer- og snedkerbranchen, har vi også fået os et stort sæt kompetencer og erfaringer. Dette kommer dig til gode, da vi kan garantere dig en løsning som du ikke bare bliver glad for, men som du også vil have glæde af mange år ud i fremtiden.

Vi udfører arbejde for både private og erhvervsdrivende, om det er store byggeprojekter, en mindre renovering eller noget helt tredje, så er vi klar til at hjælpe dig. Der findes ikke den opgave vi ikke kan udføre, lige meget hvilken størrelse den har.

Vi har sat os for at du altid skal kunne få fat på en kompetent snedker og tømrer lige meget hvor du bor henne på Sydsjælland. Vi hjælper derfor overalt på hele Sydsjælland. Vi hjælper dig med lige meget hvilken tømreropgaver du står med, vi er din lokale Tømrer på Sydsjælland.

Ring til Frederik på 61 46 93 55 eller Robbin på 22 45 65 13, og lad os sammen finde en løsning til dit næste projekt. 
Du kan også sende os en mail på rfp@rfpts.dk eller udfylde kontaktformularen og vi svarer på din forespørgsel allerede inde for 48 timer.

Tømrer- og snedkeropgaver i Næstved

Hos RFP Tømrer & Snedker har vi været i branchen i mange år. Dermed har vi også redskaberne til at kunne renovere din bolig eller bygning, så den står knivskarp og helt ny igen. Vi kan garantere dig et flot resultat hvor de nedslidte tage, facader og vinduer bliver lavet efter dine ønsker og behov, og efter alle gældende regler.

Vi starter alle projekter ud med at behovsafdække dig og besvare alle de spørgsmål du kunne have, og vi spæder selvfølgelig til med vores rådgivning. På den måde sikrer vi os også, at alle dine behov og ønsker bliver opfyldt, samtidig med at eventuelle tidligere fejl bliver rettet.

Vi sætter en ære i godt kvalitetshåndværk og derfor ved vi hvad der skal til for, at du får det nemmeste og mest overskuelige  byggeprojekt. 

Vi sørger også for at du får den mest holdbare løsning, så du kan nyde resultatet mange år ud i fremtiden.

For vores erhvervskunder har vi også en lang række af opgaver vi kan hjælpe dig med. Vi kan forny og renovere dine erhvervslokaler, kontorer og byggerier. Vi giver dig det bedste resultat, så du har lyst til at fortsætte samarbejdet i fremtiden.

Om du er privat eller erhvervsdrivende, så kan vi garantere at vi aldrig forlader et projekt før du er 110% procent tilfreds.

om os
Stor renovering

Lad os hjælpe med dit byggeprojekt

Hos RFP Tømrer & Snedker har vi i mange år arbejdet sammen med mange forskellige faggrupper. Dette har været med til at vi har opbygget en stor viden omkring alle faser og facetter i et byggeprojekt.

Vi har igennem mange år lært at god koordinering er nøglen til et godt og gnidningsfrit resultat. Det er med til at sikre dig, at der ikke opstår irriterende ekstraregninger på grund af uventet stilstand eller misinformation.

For at gøre det så nemt og smertefrit for dig, så tilbyder vi at gå ind som hovedentreprenør på jeres byggeprojekt. Her vil vi stå for indhentningen af tilbud fra de nødvendige håndværkere. Vi indsamler de nødvendige opgaver og samler dem i et overskueligt tilbud, som vi sender til dig.

Dette er med til at minimere risikoen for dig som bygherrer, da vi påtager os dette ansvar. Vi sørger for at alle opgaver vil være prissat og indregnet fra dag et af.

Vi tilbyder også at bistå som koordinator for projektet. Dermed holder vi det samlede overblik og vi står vi for at alle håndværkere bliver varslet i tide og, at de får alle de nødvendige informationer. Det gør det hurtigere og nemmere for dig, at starte projektet og helt uden bekymringer.

Vi gør ekstra for at have gjort et godt forarbejde, så du ikke ender med at stå med nogle ekstraregninger, og så processen forløber så nemt som muligt for dig.

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.