Tømrer Sydsjælland

Vi er din tømrer på Sydsjælland

Hos RFP Tømrer & Snedker hjælper vi dig med at realisere dine byggedrømme, lige meget hvor store eller små de som end må være. Vi klarer enhver tømreropgave du skulle have og vi går til alle opgaver med en kæmpe professionalisme og ihærdighed, vores mål er at du skal være glad og tilfreds med det færdige projekt. Vi har været mange år i tømrer- og snedkerbranchen og har derfor også tilegnet os en stor viden og lang række kompetencer. Dette gør at vi kan rådgive dig og komme med input, så vi kan sikre at du får den bedste løsning på dit projekt. Som dit tømrerfirma på Sydsjælland er det vores mission at opfylde dine ønsker, mens vi får dækket dine behov. Vi hjælper både private og erhvervsdrivende med deres byggeprojekter og der findes ikke den opgave der er for stor eller for lille. Lad os hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme og ring til enten Frederik på 61 46 93 55 eller Robbin på 22 45 65 13, send os en mail på rfp@rfpts.dk. eller udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage allerede inde for 48 timer.

Vi kan hjælpe med en lang række tømreropgaver på Sydsjælland

Hos RFP Tømrer & Snedker tilbyder vi at hjælpe med en lang række af tømreropgaver, og vi klarer både store og små opgaver. 
Om du så er privat eller erhvervsdrivende så hjælper vi også dig. Vi er din lokale tømrer Sydsjælland.

Renovering

Hos RFP Tømrer & Snedker tilbyder vi renovering blandt andet badeværelse og køkken, men også større renovering med renovering af facade på hus eller ejendom.

Planlægger du at få nyt køkken eller bad i huset? Så kan vi hjælpe dig med både nedrivning af det gamle køkken og opsætning af det nye. Vi hjælper på samme måde, hvis du skal have udskiftet dit badeværelse. Vi hjælper dig med nedrivningen af det gamle badeværelse inklusiv fjernelse af fliser.

Vi har både det teoretiske og praktiske kendskab til byggelovgivningen, og vi holder os hele tiden opdateret.

Vi har igennem vores mange år i branchen fået et kendskab til gode samarbejdspartnere, og ved hvilke man kan stole på. Så er du i planlægningsfasen så kan vi hjælpe dig med kontakter til andre faggrupper og fagmænd.

Stor renovering

Nyt tag

Et nyt tag kan hjælpe meget på din bygnings udseende og sikkerhed, med et gammelt tag kan du risikere at det ikke kan modstå vind og vejr, og dermed kan elementerne få frit spil til at kunne ødelægge din ejendom. Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer ind i bygningens arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver om alt fra materialevalget til type af beklædning, vi går op i at din løsning er den bedste for dig og at den holder i mange år.

Vi kan hjælpe med alle typer tagopgaver, da vi har et stort netværk af gode samarbejdspartnere fra mange forskellige håndværksvirksomheder.

boks med vinduer
Køkken renovering

Nybyg

Går du med drømme om nybyg? Hvis du skal have opført en helt ny bygning, så kan RFP Tømrer & Snedker hjælpe dig med at realisere de drømme.

Hvis du går med planer om at bygge et helt nyt hus eller erhvervsejendom, så står vi klar med sparring og rådgivning. 

Ved større projekter tilbyder vi også at gå ind som hoved entreprenør på dit projekt. Her står vi for indhentning af tilbud fra de nødvendige entreprenører. Vi påtager os risikoen som bygherre, og vi sikrer dig i at de nødvendige opgaver bliver udført og dit projekt bliver udført lige efter dine drømme og forhåbninger.

Vi kan hjælpe dig med nybyg inden for: 

Nyt tag

Udskiftning af døre og vinduer

Dine døre og vinduer er vigtige i din bolig, og med til at bestemme hele udstykket på huset. Vi hjælper dig med både indsætning og udskiftning af nye døre og vinduer. 

Vi klarer både indsætning og udskiftning af indvendige og udvendige døre og vinduer.

Vi hjælper med rådgivning omkring hvilken vindues- eller dørtype der passer til din bolig, vi måler og sætter døre og vinduer i. Vi hjælper med bortskaffelse af de gamle døre og vinduer, du skal bare slappe af og lade os hjælpe dig med at få nye og fine døre i hele din bygning.

Vi hjælper dig på hele Sydsjælland

Som din tømrer på Sydsjælland bor vi i Nyråd som ligger lidt udenfor Vordingborg. Vi kører gerne til omkringliggende byer, og uanset om du skal have hjælp til et stort eller lille byggeprojekt, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Vores kontor og lager befinder sig på Nyraad Hovedgade 61, 4760, Vordingborg. Det ligger lige bag ved Nyråd torv og du kan tydeligt se vores reklame på facaden fra vejen.

Danmark kort

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

    Skriv til os