Skab et unikt hjem med nybyg

Køb af nyt hus er en hel særlig proces, hvor mange overvejelser nøje skal besluttes. Der kan oftest gå lang tid før man finder det perfekte hjem, som lever op til dine forventninger ift. udseende, beliggenhed og ikke mindst pris.

Det kan derfor være en fordel, at opfører sit eget hjem, fremfor at skulle finde et eksisterende. Nybyggeri er din sikkerhedsgaranti, for at du får et unikt og personligt hjem, som er skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Men nybyggeri er en stor investering og beslutning. Det er derfor vigtigt at vælge et kompetent firma, som med sikkerhed kan levere et tilfredsstillende slutprodukt.

Vi hos RFP Tømrer & Snedker har mange års erfaring med nybyggeri og har en stor passion for godt håndværk. Så skal du bruge en professionel tømrer, med sans for detaljer, så er RFP Tømrer & Snedker det tømrerfirma på Sydsjælland, du leder efter. Vi varetager hele dit byggeprojekt, om det enten er traditionelle huse eller moderne huse.

Vores kunder er altid i centrum og derfor starter altid samarbejdet med en god snak, for at hører dine ønsker og forventninger. Det er vores garanti på at dit hus for det personlige udtryk der matcher dine ønsker og forventninger.

Vi kan hjælpe med nybyggeri

Har du ønsker eller planer omkring nybyg?
Skal du have opført en ny bygning, kan RFP Tømrer & Snedker ApS udføre opgaven for dig.

Vi har erfaring med store såvel som små opgaver:

Vi samarbejder med en lang række af leverandører og håndværkere, og vi kan forestå opførslen af mange forskellige typer bygninger.

Går du med planer om nybyg f.eks. at opføre et nyt hus, erhvervsejendom eller lignende, så byd RFP Tømrer & Snedker ApS indenfor som sparringspartner og få et rigtig flot resultat.

Tømrer
Nybyggeri trappe

Vi står for hele jeres nybyg

Har du planer om at bygge dit eget drømmehus eller erhvervsejendom, så er vi hos RFP Tømrer & Snedker klar til at hjælpe med både sparring og rådgivning. Vi varetager alle tømrer- og snedkeropgaver.

Uanset størrelsen på dit byggeprojekt, så påtager RFP Tømrer & Snedker opgaven. Ved større projekter tilbyder vi gerne nybyggeri, hvor vi tager os af hele hovedentreprisen.

Dette betyder at vi agerer som bygherre og varetager os af hele byggeprojektet, herunder kontakten mellem faggrupper. Vi har gennem vores mange år i branchen erhvervet et godt samarbejde med en bred række faggrupper, herunder maler, murer, vvs’er osv.

Vi påtager desuden også al kommunikation og planlægning af hele projektet. Så du på den måde kun har ganske få kontaktpersoner. Det er vores garanti for at de nødvendige opgaver bliver udført korrekt og du bekymringsfri kan forvente et veludført projekt, som lever op til dine drømme og forhåbninger.

Hvad koster det at bygge et hus?

Prisen for et nybygget hus eller erhvervsejendom kan ikke fastsættes, da prisen naturligvis varierer ift. opgavens størrelse. Derfor indleder vi altid samarbejdet med en god dialog, så vi gennem et tæt samarbejde kan finde frem til den perfekte løsning der imødekommer dine ønsker og drømme.

Går du med tanken om at bygge dit drømmehus, så lad RFP Tømrer & Snedker varetage dit byggeprojekt. Du skal blot kontakte os på enten 22 45 65 13 eller på 61 46 93 55 eller blot udfylde vores kontakt formular med en kort beskrivelse, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Stor renovering

Skriv til os


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Skal vi hjælpe med din opgave?

    RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

    Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.