Skab et unikt hjem med nybyg

Køb af nyt hus er en hel særlig proces, hvor mange overvejelser nøje skal besluttes. Der kan oftest gå lang tid før man finder det perfekte hjem, som lever op til dine forventninger ift. udseende, beliggenhed og ikke mindst pris.

Det kan derfor være en fordel, at opfører sit eget hjem, fremfor at skulle finde et eksisterende. Nybyggeri er din sikkerhedsgaranti, for at du får et unikt og personligt hjem, som er skræddersyet til netop dine ønsker og behov. Men nybyggeri er en stor investering og beslutning. Det er derfor vigtigt at vælge et kompetent firma, som med sikkerhed kan levere et tilfredsstillende slutprodukt.

Vi hos RFP Tømrer & Snedker har mange års erfaring med nybyggeri og har en stor passion for godt håndværk. Så skal du bruge en professionel tømrer, med sans for detaljer, så er RFP Tømrer & Snedker det tømrerfirma på Sydsjælland, du leder efter. Vi varetager hele dit byggeprojekt, om det enten er traditionelle huse eller moderne huse.

Vores kunder er altid i centrum og derfor starter altid samarbejdet med en god snak, for at hører dine ønsker og forventninger. Det er vores garanti på at dit hus for det personlige udtryk der matcher dine ønsker og forventninger.

Vi kan hjælpe med nybyggeri

Har du ønsker eller planer omkring nybyg?
Skal du have opført en ny bygning, kan RFP Tømrer & Snedker ApS udføre opgaven for dig.

Vi har erfaring med store såvel som små opgaver:

Vi samarbejder med en lang række af leverandører og håndværkere, og vi kan forestå opførslen af mange forskellige typer bygninger.

Går du med planer om nybyg f.eks. at opføre et nyt hus, erhvervsejendom eller lignende, så byd RFP Tømrer & Snedker ApS indenfor som sparringspartner og få et rigtig flot resultat.

Tømrer
Nybyggeri trappe

Vi står for hele jeres nybyg

Har du planer om at bygge dit eget drømmehus eller erhvervsejendom, så er vi hos RFP Tømrer & Snedker klar til at hjælpe med både sparring og rådgivning. Vi varetager alle tømrer- og snedkeropgaver.

Uanset størrelsen på dit byggeprojekt, så påtager RFP Tømrer & Snedker opgaven. Ved større projekter tilbyder vi gerne nybyggeri, hvor vi tager os af hele hovedentreprisen.

Dette betyder at vi agerer som bygherre og varetager os af hele byggeprojektet, herunder kontakten mellem faggrupper. Vi har gennem vores mange år i branchen erhvervet et godt samarbejde med en bred række faggrupper, herunder maler, murer, vvs’er osv.

Vi påtager desuden også al kommunikation og planlægning af hele projektet. Så du på den måde kun har ganske få kontaktpersoner. Det er vores garanti for at de nødvendige opgaver bliver udført korrekt og du bekymringsfri kan forvente et veludført projekt, som lever op til dine drømme og forhåbninger.

Hvad koster det at bygge et hus?

Prisen for et nybygget hus eller erhvervsejendom kan ikke fastsættes, da prisen naturligvis varierer ift. opgavens størrelse. Derfor indleder vi altid samarbejdet med en god dialog, så vi gennem et tæt samarbejde kan finde frem til den perfekte løsning der imødekommer dine ønsker og drømme.

Går du med tanken om at bygge dit drømmehus, så lad RFP Tømrer & Snedker varetage dit byggeprojekt. Du skal blot kontakte os på enten 22 45 65 13 eller på 61 46 93 55 eller blot udfylde vores kontakt formular med en kort beskrivelse, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Stor renovering

Nybyg er en investering

Når du vælger at få foretaget nybyggeri, tager du en god beslutning for din fremtid. Dit hjem kommer til at overholde alle de nyeste miljø- og energikrav, behøver meget mindre vedligeholdelse end et gammelt hus, og prisen holder sig markant bedre og længere end lignende ældre huse. 

Endvidere vil isoleringen være langt mere effektiv, og kombineret med den lave vedligeholdelse, kommer du ikke til at betale nær så mange penge på de efterfølgende, løbende omkostninger, et hus normalt kræver. På længere sigt, kan man altså kalde nybyggeri en slags investering, grundet de økonomiske fordele, der ligger i at bygge nyt. 
 
Hvis du stadig er i tvivl, har vi helt konkret opsat en række fordele og ulemper ved at bygge nyt versus at købe gammelt:

Fordele ved nybyggeri

 • Når du vælger at bygge dit eget hus, kan du være med til at skræddersy plantegningen, og du har derfor muligheden for at tilpasse den 100% efter dine egne visioner og drømme.
 • Et fornyligt bygget hus er mere energi- og miljøvenligt. Huset lever op til de nyeste krav og love, og du sparer penge på fx varme.
 • Huset kommer typisk til at have et renere og sundere indeklima.
 • Mindre vedligeholdelse og forbrug gør, at et nybygget hus ofte er billigere rent økonomisk.
 • Værdien på huset holder sig længere, og hvis man vil flytte, har huset nemmere ved at blive solgt til en bedre pris.

Ulemper ved nybyggeri

 • Et hus der er helt nyt, har ikke den samme historie og charme, som et ældre hus har. Dette kan dog hurtigt imødekommes med det rette valg af materiale og indretning.
 • De tilgængelige byggepladser til dit nye hus ligger ikke nødvendigvis præcis hvor man ønsker at bo. 
 
FORDELE VED ET ÆLDRE HUS:
 • Hvis du i stedet vælger et ældre hus, vil det ofte have en anderledes charme og sjæl.

ULEMPER VED ET ÆDRE HUS:
 • Selvom købet af et ældre hus typisk er billigere i starten, ender det i mange tilfælde med at være mere kostligt i sidste ende pga. omkostninger relateret til renoveringer, vedligehold og forbrug.
 • Et gammelt hus er bygget på et tidspunkt, hvor byggereglerne var anderledes. Kravene til fx isolering, rørledninger og tag var derfor anderledes, og kan være opført af værre kvalitet.
 • Renoveringer kan ofte ses som en investering, fordi det øger husets værdi, men i et gammelt hus, er det ikke altid tilfældet i samme grad.
 • Når huset er ældre, kræver det mere vedligeholdelse, har typisk ikke så rent et indeklima, og er mindre miljøvenligt.
 
Hvis du overvejer at få foretaget nybyggeri, eller bare synes idéen lyder interessant, er du altid mere end velkommen til at kontakte os i dag på telefon 22 45 65 13 eller på 61 46 93 55, eller fortæl os kort om din situation via vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi er, som nævnt, meget entusiastiske omkring godt håndværk, og hos os vil du altid få den mest optimale løsning til dine behov og ønsker.

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Skal vi hjælpe med din opgave?

  RFP Tømrer & Snedker ApS har et stort netværk af samarbejdspartnere. Vi kan derfor kontaktes omkring andet end tømrerarbejde og dermed løse alle dine udfordringer.

  Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Skriv til os